vrijdag, 31 mei 2024 14:20

Circus Snor: Fete Magnifique

Op 15 en 16 juni is Circus Snor met hun nieuwste show Fête Magnifique; te zien in Schalkwijk. Circus Snor is een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist.

Dit jaar is het de 10e keer!. Onder de betoverende titel belooft het circus een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens! Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleeract en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.

Alleen kijken naar een voorstelling zit er niet in bij Circus Snor. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op de Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten.

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop KLIK HIER

Na de voorstelling lekker eten bij PAND Pannenkoek? Dat kan, maar reserveer op tijd!

Meer in deze categorie: « Optreden Ed Struijlaart Open Podium »