vrijdag, 31 mei 2024 14:24

Open Podium

Op zondag 9 juni is er weer een Open Podium in De Groeverij! Maak je muziek? Of doe je aan een andere vorm van podiumkunst? Dan ben je meer dan welkom ons podium te betreden en van je te laten horen. Maar let op: vanaf deze editie gaan we het accent op het Open Podium iets meer verleggen naar eigen composities/werk.

Ook houden we het bij kleine gezelschappen, gezien de ruimte en faciliteiten. Lees dus goed voordat je je aanmeldt:

Deelnemen kan tot maximaal 3 personen per act. Wij zorgen voor een elektrische piano en versterking, gitaren en andere instrumenten neem je zelf mee. Elke deelnemer krijgt ongeveer 10 minuten speeltijd en vertolkt in die tijd minimaal 1 eigen compositie. Een cover daarnaast is dus prima, maar uitsluitend covers proberen we vanaf deze editie te vermijden. Zoals altijd staat het muzikale deel weer onder leiding van Emily. Zij kan je desgewenst ook begeleiden op piano of gitaar.

Aanmelden is heel eenvoudig: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort van ons. Er is deze keer plek voor ongeveer 8 acts, dus wacht niet te lang. Kom je alleen kijken en luisteren? Leuk! Dat is gratis, maar meld je ook dan graag even aan met een mailtje. Het Open Podium begint om 15 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. We maken er ook geluidsopnamen van. Dat wordt hopelijk weer een mooie aflevering van onze podcast.