vrijdag, 07 juni 2024 10:57

Nijntje Pleintje tijdens de Nationale Buitenspeeldag

Op woensdag 12 juni wordt het Nijntje Pleintje georganiseerd door Casca Dura Academy en Sportpunt Houten. Dit vrolijke evenement vindt plaats tijdens de Nationale Buitenspeeldag en is speciaal voor kinderen van 2 tot 3 jaar, samen met hun (groot)ouders of begeleiders. In Houten wordt de hele week als de Nationale Buitenspeelweek gevierd.

Het Nijntje Pleintje is een interactieve speeltuinervaring gebaseerd op de tien basisvormen van bewegen. De kinderen kunnen zelf spelen op het pleintje, terwijl hun ouders hen begeleiden. Er zijn minstens 10 verschillende oefeningen en spelletjes die de kinderen kunnen ontdekken. Dit maakt het niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ochtend voor de kleintjes.

Van 10.30 tot 12.00 uur zijn jullie van harte welkom in speeltuin Loeriksepad/Staatsspoor. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!

Het Nijntje Pleintje is een kennismaking met het Nijntje Beweegdiploma: een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiƫle basisvormen van bewegen leert. Balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien, schoppen, alles komt voorbij. Dit programma draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van je kind door variatie en plezier te combineren. In Houten wordt het Nijntje Beweegdiploma aangeboden door Casca Dura Academy voor peuters van 2 tot en met 3 jaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sanne via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.