zaterdag, 08 juni 2024 10:03

Super Snuffelmarkt in Expo Houten!

Op zondag 23 juni 2024  wordt op het parkeerterrein van Expo Houten een grote Snuffelmarkt gehouden met tweedehands, curiosa en andere oude spullen. Voor elk wat wils op deze markt voor de betere spullen. De markt is open van 9.00 – 16.30 uur.

Toegang volwassenen is € 4,-  kinderen onder geleide gratis. Parkeren is gratis. 

Heb je zin in een dag vol schattenjacht, gezelligheid en de mogelijkheid om je verzameling een nieuwe bestemming te geven? Markeer dan met grote letters in je agenda: Zondag 23 juni! Want op die dag verandert Expo Houten in dé plek voor liefhebbers van snuffelmarkten en vintage vondsten.

Wat kun je verwachten?

????️ Tientallen 250 kraampjes: Vol 2e hands spullen, unieke snuisterijen tot prachtige curiosa, onze super snuffelmarkt biedt een overvloed aan keuzes. Je zult zeker iets vinden dat je hart sneller doet kloppen!
???? Opgeruimd staat netjes: Heb je nog items liggen waarvan je denkt dat iemand anders er gelukkig mee zou zijn? Grijp dan nu je kans om jouw schatten een nieuwe eigenaar te geven. Een opgeruimde zolder, garage of kast kan zomaar een goudmijn blijken voor een andere schatzoeker!
???? Gezelligheid ten top: Naast de fantastische vondsten, biedt onze snuffelmarkt ook een gezellige sfeer waar je mede-verzamelaars en snuffelliefhebbers kunt ontmoeten. Deel verhalen, tips en wie weet, maak zelfs nieuwe vrienden met dezelfde passie.
???? Voor ieder wat wils: Of je nu een ervaren verzamelaar bent, een hobbyist op zoek naar iets specifieks, of gewoon zin hebt in een leuke dag vol verrassingen, onze markt heeft voor ieder wat wils.

???? Locatie: Expo Houten
????️ Datum: Zondag 23 juni 2024
⏰ Tijd: 09:00 uur tot 16:30 uur

Ben je zelf geïnteresseerd in het huren van een kraampje om je eigen verzameling of spulletjes te verkopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via deze link.

Laten we samen een onvergetelijke dag van maken op de Super Snuffelmarkt in Expo Houten. We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op deze geweldige dag van schatgraven en plezier!