vrijdag, 30 augustus 2024 11:55

Fotograferen kun je leren met deze basiscursus

Zin om nu eens echt goed aan de slag te gaan met je camera? Start dan woensdag 2 oktober met de Basiscursus Fotografie bij vanHouten&co. Deze is gericht op het krijgen van controle over de camera en het leren hoe je er op een creatieve manier mee om kunt gaan.

De camera gaat van de automaat-stand en diafragma en sluitertijd worden handmatig ingesteld. Voor deze cursus breng je daarom een eigen digitale camera mee die ook handmatig te bedienen is. Het maken van een foto en de werking van een fotocamera wordt vanaf het begin uitgelegd: lichtmeten, brandpuntafstand, scherptediepte, compositie, enz. Je gaat regelmatig aan de slag om de theorie in de praktijk te brengen.

Deze basiscursus is voor alle niveaus en vindt vanaf oktober elke week op woensdag plaats in het Huis van Houten. Kijk voor informatie en aanmelden op www.vanhoutenenco.nl of bel met Cursus&co op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 030 700 15 25. Wij staan ook op de Activiteitenmarkt op Het Rond op 7 september!