vrijdag, 06 september 2024 13:18

Steun het Hospice met een Heerlijk Diner

Na het grote succes van Proef ’t Rond in 2019, zijn we verheugd om aan te kondigen dat er dit jaar opnieuw een speciale restaurantactie wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het hospice. Dit keer openen op donderdag 19 september maar liefst 10 restaurants hun deuren voor dit bijzondere evenement.

Waar de vorige editie zes restaurants deelnamen, is het evenement dit jaar uitgebreid voor nog meer culinaire verrassingen en steun aan het goede doel. Voor slechts 45 euro per persoon serveren de restaurants een heerlijk drie-gangen verrassingsmenu. Als extraatje biedt de Vershof voorafgaand aan het diner alle deelnemers een aperitiefhapje aan. Ook is het evenement dit jaar niet alleen beperkt tot de restaurants op ’t Rond, maar doen ook eetgelegenheden in het Oude Dorp mee. Daarom hebben we het evenement omgedoopt tot Proef Houten. 

Hoe werkt het?

Via de inschrijflink onderaan deze pagina kun je een dinercheque ter waarde van 45 euro kopen voor een restaurant naar keuze. Let op, drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs. Op de dag van het evenement, 19 september, word je om 18:00 uur verwelkomd bij de Vershof met een hapje. Vervolgens word je om 19:00 uur verwacht bij het restaurant van uw keuze, waar je kunt genieten van een drie-gangen verrassingsmenu (bij Dojo Sushi en Grill is het ‘all you can eat’).

Verrassend element

Voor de avontuurlijke eters bieden enkele restaurants een verrassingstafel aan. Hierbij deel je de tafel met onbekenden, wat zorgt voor een extra verrassend en gezellig diner.

Reserveren

De beschikbare plaatsen verschillen per restaurant. Zodra een restaurant volgeboekt is, sluit de inschrijving voor dat restaurant. In dat geval nemen we contact met je op om een vervangend restaurant aan te bieden. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om een nieuw restaurant te ontdekken en tegelijkertijd een goed doel te steunen. 

Deelnemende restaurants

Op ’t Rond heten de volgende restaurants je van harte welkom:

  • Het Eetatelier
  • Brasserie en Zo
  • Dojo Sushi en Grill (all you can eat)
  • Gewoon Anders Grill and Drinks
  • Boca

In het sfeervolle Oude Dorp kunt je terecht bij:

  • Tapperij De Zwijger
  • Bij Teus
  • De Engel
  • Dinner at Six
  • De Roskam

Waarom deelnemen?

Proef Houten is niet alleen een gezellig avondje uit, maar ook een prachtige manier om uw steentje bij te dragen aan het hospice. Geniet van een heerlijk diner en steun tegelijkertijd een waardevol lokaal goed doel. Mis deze unieke kans niet en beste vandaag nog uw dinercheque!

Nu inschrijven!