vrijdag, 06 september 2024 13:23

Steun het hospice met een wandeltocht

Op zondag 22 september 2024 wordt er gewandeld voor het hospice! Er is een prachtige wandeltocht uitgezet op het Eiland van Schalkwijk, een uniek open landschap met forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Je kunt kiezen tussen een wandeltocht van 6 of 12 kilometer. Beide afstanden starten bij fort Werk aan de Korte Uitweg.

De 12 kilometer route leidt langs forten en bunkers, terwijl de 6 kilometer route door het bijzondere Verdronken Bos gaat. Er is voor ieder wat wils in deze schitterende omgeving. Ook aan versnaperingen voor onderweg is gedacht! Niet alle paden zijn verhard, dus zorg voor goede wandelschoenen. Wij raden je aan om met de fiets te komen vanwege beperkte parkeermogelijkheden. 

De starttijd is tussen 10.00 en 11.00 uur bij fort WKU op de Lange Uitweg 42A, 3999 WL Tull en Het Waal (toon op de kaart). Bij de start ontvang je de route met interessante weetjes over de omgeving. Je betaalt € 10,00 om mee te kunnen doen, meer mag natuurlijk ook. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Door deel te nemen aan deze sponsorloop, steun je Hospice Kromme Rijnstreek. Vraag je vrienden, collega’s en buren of zij je willen sponsoren voor het voltooien van jouw wandeltocht. Sponsors zoeken is geweldig maar geen verplichting.

Nu inschrijven!