vrijdag, 06 september 2024 13:27

Autowasdag voor het hospice

Op zaterdag 21 september van 10.00 tot 15.00 uur organiseren de medewerkers van Vakgarage Voskuilen samen met vrijwilligers van het Hospice een speciale autowasdag. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Hospice. 

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het terrein rondom het garagebedrijf aan de Lange Schaft 24 omgebouwd tot een wasstraat. Tickets voor een grondige autowasbeurt kosten € 15,-. Dit is inclusief koffie of fris van ‘De Koffiefiets’ (tot 12.00 uur) én een versgebakken wafel of huisgemaakt ijsje van ‘Het Kersenmeisje’. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en zich laten schminken. Natuurlijk is ook mascotte Turbo van de partij.

Betrokken bij de lokale gemeenschap

Waarom deze actie? Ernestine Voskuilen: “Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We steunen al jaren diverse locale, maatschappelijke doelen. Met de autowasdag voor het Hospice willen we bijdragen aan de nieuw te bouwen kamers van het Hospice.”

Over Vakgarage Voskuilen

Vakgarage Voskuilen is een familiebedrijf met een fijne werkomgeving. Precies 20 jaar geleden gingen Henk en Ernestine Voskuilen van start in een schuur aan de Houtense Wetering. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een universele garage waar 30 mensen met diverse achtergronden werkzaam zijn. Zij verrichten onderhoud aan auto’s van zowel particuliere als ook zakelijke klanten. Over het algemeen staan in de grote showroom ongeveer 100 occasions.