vrijdag, 13 september 2024 06:39

Vertragen & Ont-moeten met Qi Gong en stiltewandeling

Ga mee de natuur in om te vertragen en te ont-moeten met de zachte en energetische beweging van Qi Gong en dompel jezelf onder in jezelf, in de stilte. Geef jezelf anderhalf uur ontspanning in het groen van Landgoed Amelisweerd met de ruisende bomen om je heen. Ga je mee?

De ochtend

Vanaf onze ontmoetingsplek starten we met een wandeling over het landgoed naar een fijne groene plek. Daar nemen we de tijd om te landen, in het groen en in jouw lijf van dat moment, met een rustige meditatie.

Dan gaan we rustig over in de zachte beweging van Qi Gong. Op je ademhaling bewegen we ontspannen in het groen en voel je je steeds meer gronden, ontspannen en weer thuiskomen in je lijf, in jezelf. Qi Gong heeft effect op je energetische lijf en zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen en dat merk je fysiek en mentaal. We kiezen voor bewegingen die passen bij het seizoen. 

Vanuit hier gaan we verder de natuur in met een wandeling in stilte. Alle ruimte en aandacht voor jezelf en wat er op dat moment is. Alle tijd om de natuur in je op te nemen en stil te staan bij jezelf - even niets hoeven. Vertragen en ont-moeten; jij, hier, nu. 

Ontvangst met thee en iets lekkers, we sluiten samen af met het trekken van een inspiratiekaart.

Op zachte en rustige wijze begeleid door Houtense yogadocent Vera Holweg. Datum & tijd: woensdag 23 oktober / Amelisweerd 9.30 - 11.00 uur

Voor meer info en aanmelden kijk je op bij-vera.nl/vertragen