vrijdag, 20 september 2024 06:10

Open dag Droom van Schalkwijk

De droom van Schalkwijk is een ouderinitiatief in het groen met wonen, dagbesteding en een familiehuis. Voor matig/ernstig verstandelijk beperkte jongvolwassenen vanaf 18 jaar.

Het bestuur van dit initatief is bijzonder trots op het mooie woonproject dat binnenkort wordt opgeleverd. Voordat de 24 bewoners er op 1 november komen wonen nodigen zij u van harte uit om alvast een kijkje te komen nemen. Daarom is er op zaterdag 19 oktober a.s. een grote Open Dag van 10.00 uur tot 16.00 uur op Valderik 1-9 in Schalkwijk. Zij hopen van harte u daar te mogen verwelkomen!

Er is niet veel parkeerruimte bij De Droom van Schalkwijk maar u kunt parkeren bij het Sociaal Cultureel Centrum De Wiese, De Wiese 2 3998 MD Schalkwijk

Wilt u voor de bewoners een cadeautje meenemen dan kunt u via deze link iets schenken. Vermeld erbij om welk cadeau het gaat dan zorgen zij dat het er straks staat. De cadeaulijst vindt u op de site van de Schalkwijkse berichten. (met de link komt u op de titelpagina, graag iets doorscrollen naar beneden).