donderdag, 26 september 2024 10:18

Tobin Kirk LIVE in De Groeverij

Heerlijk authentieke country, met hier en daar een snik en rechtstreeks uit het gebroken hart. Zo maakten we zelf kennis met Tobin Kirk. We mochten zijn debuutalbum ‘Lessons in Lonely’ in Nederland uitbrengen op vinyl en verkopen die plaat inclusief een concertkaartje voor Tobin.

Lange tijd was dat een mooie belofte, maar in oktober maakt Tobin de overtocht vanuit Illinois en speelt hij vijf opeenvolgende avonden in De Groeverij. En om dit feestje nog groter te maken is er rond die tijd ook een fonkelnieuwe plaat, ‘Tobin Kirk’s Waterworks’. Tien songs die verdergaan waar ‘Lessons in Lonely’ ophield: universele thema’s als eenzaamheid en de daarop volgende slok bier (of sterker) krijgen dankzij Tobin’s soepele, doorleefde stem en zijn ritmische gitaarspel een heel persoonlijke draai mee. Niet te missen voor fans van bijvoorbeeld Willie Nelson of Johnny Cash en een pionier als Buddy Holly.

Tobin benadert elke avond met een setlist op maat, dus schuif gerust een keer of vijf aan. ????

De concerten vinden plaats in de Groeverij en beginnen om 20:30 uur. De deur is een half uur voor aanvang open.

Koop hier je kaartje voor Tobin Kirk’s concert op maandag 14 oktober

Koop hier je kaartje voor Tobin Kirk’s concert op dinsdag 15 oktober

Koop hier je kaartje voor Tobin Kirk’s concert op woensdag 16 oktober

Koop hier je kaartje voor Tobin Kirk’s concert op donderdag 17 oktober

Koop hier je kaartje voor Tobin Kirk’s concert op vrijdag 18 oktober

 

Heb je ‘Lessons in Lonely’ met concertkaartje gekocht? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je voorkeur voor een concertavond. We zetten je dan uiteraard op Tobin’s gastenlijst.