donderdag, 26 september 2024 11:17

Nacht van de Nacht Speciaal

Staatsbosbeheer organiseert een actieve wandeling in het donker in Nieuw Wulven waar de Nachtvlinderwerkgroep van de Milieuwerkgroep Houten ook aan mee werken. Tijdens een wandeling worden de bezoekers geleid langs plekken waar je de natuur in het donker op verschillende leerzame manieren kunt beleven.

De Nachtvlinderwerkgroep staat er met een scherm met een speciale lamp waar nachtvlinders op afkomen. Hoewel we minder soorten verwachten dan in de zomer, is het toch leuk om te zien welke nachtvlinders in deze tijd nog actief zijn. Bij regen kan het scherm niet worden opgezet.

Op 26 oktober 2024 verzamelen we om 19.00 uur bij de werkschuur in Nieuw Wulven, om 20.30 uur is de activiteit afgelopen. Kinderen zijn welkom en deelname is gratis. De aanmelding gaat via Staatsbosbeheer, maar de details hierover zijn nog niet bekend. Wil je snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws hierover, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.