vrijdag, 04 oktober 2024 12:31

Spiffy Ode aan vinyl

Op zaterdag 19 oktober a.s. presenteert JvA Producties, de Spiffy Drive-in Show in de Wiese in Schalkwijk. Kom dat dan meemaken en beleven. Kom lekker dansen op muziek gedraaid vanaf vinyl, en ga uit je plaat op old school 7 inch singletjes en misschien af en toe vanaf lp’s of van zo’n eindeloze extended disco remix van een 12 inch.

Het belooft een avond vol seventies en eighties muziek -met af een toe een uitstapje naar de nineties- te worden. Veel oude hits met een hoog “herinnert u zich deze nog, nog, nog …”- gehalte. Het meeste gedraaid vanaf ouderwets vinyl, met hier en daar een kraakje of een tik. Want zeg nou zelf, klinkt muziek van vinyl toch eigenlijk niet veel beter en warmer dan van CD?

De muziek wordt deze avond verzorgd door de DJ’s van de Spiffy Drive-in Show. Zij draaiden in de jaren ‘80 veel op Brinkfeesten van de Tour de Schalkwijk en tijdens Vastenactiefeesten en verzorgde meermalen de muziek tijdens Oud- en Nieuwfeesten. Ook op de Foppe Zwart feesten zorgde de Spiffy Drive-in Show voor de muziek. De avond start op 19 oktober om 20:30 in Cultureel Centrum De Wiese in Schalkwijk. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.jvaproducties.nl. Kaarten kosten 15 euro exclusief kaartkoopkosten.