zondag, 27 oktober 2024 13:07

Landelijke Natuurwerkdag

Zaterdag 2 november 2024 is de Landelijke Natuurwerkdag. De knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten gaat dit jaar weer wilgen knotten op het terrein van het voormalig kasteel Ten Goye in ‘t Goy, Wickenburghseweg 80, ‘t Goy.

We starten om 9.30 uur; om circa 15:00 uur is het einde van de knotdag. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem zelf ook wat eten en drinken mee. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen.

Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)kleding. Aanmelden gaat via de website https://www.natuurwerkdag.nl/. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Route: Per fiets en auto: Houten richting ‘t Goy de Beusichemseweg volgen tot de afslag rechtsaf Wickenburghseweg. Fietsers kunnen doorrijden tot op de locatie Wickenburghseweg 80, op het terrein is voldoende fietsparkeerruimte. Voor auto’s is er GEEN parkeerruimte, ook niet langs de kant van de weg en in het dorpje. Zij kunnen parkeren bij Bouwbedrijf Wieman, Wickenburghseweg 83 (inritten vrijhouden), vandaar circa 100 meter lopen naar de locatie; let op: de P-ruimte is beperkt. De route staat met borden aangegeven.