zondag, 27 oktober 2024 13:10

Halloween 2024 Speciaal

Op 31 oktober, en 1 en 2 november, kun je de Halloweenroute lopen in Houten. 

Op de kaart van Halloweenroute.nl kun je zien waar er op dit moment locaties beschikbaar zijn tijdens Halloween. Gebruikt deze kaart om te kijken wanneer je bij een lokatie kan aanbellen.

Controleer goed of er nog specifieke wensen zijn van de bewoners. Zo kan het zijn dat je na een bepaalde tijd niet meer moet bellen, maar moet kloppen. Bijvoorbeeld omdat er na een bepaald tijdstip kinderen in bed liggen.

Kijk ook even goed of de locatie op de dag dat jij voor de deur staat ook wel meedoet die dag. Het kan zijn dat ze maar één of aantal dagen meedoen. Dat staat dan duidelijk aangegeven op de kaart.

Mystery Route

Wil je deze speciale route lopen en Mees en Lotte helpen met het zoeken naar het levenselixer? Kijk dan op de pagina “Mystery route” op de site voor meer uitleg en het ontcijferen van de start locatie. Deze route is op 31 oktober de hele dag te doen.

Er is een fiets- en een wandelroute. Beide starten bij Mees en Lotte zelf. Bij elke locatie kan je een QR code scannen. Dan krijg je een puzzel te zien die je moet oplossen om zo de volgende locatie te bemachtigen. (let op dat je de kaart van Halloweenroute nodig hebt om ontbrekende informatie (zoals huisnummer) op te zoeken. Ook kan je dan zien of je bij je volgende locatie al kan aanbellen..

Loop- of fiets je mee? Neem dan de volgende dingen mee:

  • Pen en papier
  • Telefoon

Let op dat je de juiste QR code scant, deze is herkenbaar aan de fiets of wandelaars afbeelding.

Let op! De eind locatie (waar je een leuk presentje kunt krijgen) is vanaf 17:00 open.

Win prijzen

Dit jaar kan je vanaf 31 oktober je stem uitbrengen voor het mooiste, engste of leukste huis die je bent tegengekomen. Als alle stemmen zijn geteld, krijgt de winnaar de “Very best Halloween house Houten“ prijs. Deze prijs, kan je volgend jaar weer in je tuin zetten!

Maar ook voor de stemmers is er een prijs te winnen. Onder alle stemmers verloten we een tegoedbon waar je volgend jaar leuke Halloweenspullen voor kunt kopen.. Maar ,dan moet je de bon wel even een jaartje in je sokken la laten liggen en wachten tot het weer september is.

Meer in deze categorie: « Landelijke Natuurwerkdag