woensdag, 15 mei 2013 09:08

Kom naar Watermakers op zaterdag 15 juni

Drinkwaterbedrijf Vitens organiseert op zaterdag 15 juni een open dag genaamd Watermakers. De open dag is gratis, en iedereen is welkom.

Val midden in de wonderlijke wereld van drinkwater. Schoon en lekker drinkwater lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Om te ontdekken hoe water precies wordt gemaakt, nodigt Vitens jou uit om naar Watermakers te komen.

Vitens opent haar deuren ter gelegenheid van de opening van het nieuwe productiebedrijf Tull en 't Waal. Het nieuwe productiebedrijf levert 6 miljoen m3 zacht water per jaar aan de inwoners van Nieuwegein. Daarnaast zijn er op Watermakers ook allemaal leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo kun je meedoen aan een speurtocht of zelf een waterraket maken. Nood aan de man? Op Watermakers kan je zelf een lek repareren! Ook kun je tips krijgen over duurzaam tuinieren, plezier hebben op een springkussen of onze monteurs in een fitterijwedstrijd toejuichen. Kortom, een leuke dag voor het hele gezin. Je bent van harte welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur op de Waalseweg 80 in Tull en 't Waal.

Meer weten over wat er nog meer te doen is? Kijk op www.vitens.nl/watermakers...

Lees meer http://www.hetlokalenieuws.nl/nl/nieuws.asp?rssID=21772-172-0-voorpagina104

Media

Meer in deze categorie: « RAIL 2013 Muntmanifestatie »