zondag, 25 augustus 2013 19:35

Popquiz Houten

De eerstvolgende Popquiz Houten is op donderdag 19 september 2013. Deze zevende editie van de Popquiz spelen we zonder thema.

Er zijn 5 ronden met muziek- en beeldfragmenten, halverwege is er een rondje Nooit Quizzen Met Jan (waarin we een strijdbare kroegbaas verwachten, na zijn kansloze nederlaag in de afgelopen popquiz…) en we delen uiteraard weer volop bonnen en CD’s/DVD’s uit.
Met jou erbij wordt het écht gezellig, dus noteer ‘m en stel een leuk team samen. We zien je graag op 19 september in (Eet)café De Kleine Geer aan de Snoeksloot in Houten.
Inschrijven kan op de avond van de quiz, vanaf 20.30 uur in het café. Let op: er is plek voor ongeveer 80 personen (bijvoorbeeld 20 teams van 4 personen). De quiz begint om 20.45 uur.
Wil je zeker zijn van een mooie plaats bij de Popquiz? Eet dan voorafgaand aan de quiz lekker bij De Kleine Geer! Reserveer en krijg een extra ‘toetje’: eetgasten betalen namelijk geen inschrijfgeld (2,50 euro p.p.) voor de Popquiz. Reserveren doe je rechtstreeks bij Eetcafe De Kleine Geer, tel. 030-6373088. Geef wel even aan dat je mee gaat doen aan de Popquiz zodra je reserveert.
Tot 19 september!