maandag, 30 september 2013 07:10

High Tea concert vrouwenkoor

HIGH TEA CONCERT VROUWENKOOR UNLIMITED - Op zondagmiddag 3 november viert Vrouwenkoor Unlimited haar 25-jarig bestaan met een optreden in Houtens aan de Kruisboog 1. Het koor staat o.l.v. dirigent Rob Holleman en wordt begeleid op piano door Paul Valk.
Je bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar een greep uit het repertoire en om te genieten van een speciale High Tea met huisgemaakte lekkernijen. Folk & klezmer band Zagerij Zeist en barbershop kwartet Quatre Men leveren deze middag eveneens een muzikale bijdrage. 

Heb je altijd al in een koor willen zingen dan is dit een prachtige gelegenheid om te kijken of je erbij wilt ! Vier dit feestelijke jubileum met het koor mee, en bestel vast kaarten via het bestelformulier op de website www.vrouwenkoorunlimited.nl. Kaarten zijn die middag ook aan de zaal te koop. Entree incl. High Tea bedraagt € 10,- 
De aanvang van het feest is 14:30 uur.

Vrouwenkoor UNLIMITED uit Houten is opgericht in 1988. Het koor bestaat uit enthousiast zingende sopranen, mezzosopranen en alten, waardoor het mogelijk is meerstemmige muziek ten gehore te brengen. Het repertoire, in diverse talen, is gevarieerd en bestaat voornamelijk uit wereldlijke muziek uit de 19e en 20e eeuw. Een enkele keer zingt het koor geestelijke liederen. Het koor wordt momenteel door Rob Holleman gedirigeerd. Samen met de dirigent wordt gestreefd naar verbeteringen van de kwaliteit. Tijdens de wekelijkse repetities, op woensdagavond, wordt aandacht besteed aan ademhaling, houding, stemvorming, dynamiek en het verbeteren van de koorklank.