woensdag, 23 oktober 2013 13:49

Het Pianocafé

Hèt ontmoetingsmoment voor de volwassen amateurpianisten uit Houten en omstreken. Zaterdagavond 3 november om 19.45 uur in Theater Aan de Slinger.

Drie maal per seizoen organiseren de pianodocenten van het Houtens Muziek Collectief gezellige bijeenkomsten voor hun volwassen leerlingen en voor alle andere pianoliefhebbers in Houten. De afgelopen jaren bleek al dat enthousiasme voor de piano aanstekelijk te werken!

Op zaterdag 3 november zal de Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger weer worden omgetoverd tot pianocafé. Een formeel én een informeel speelmoment! Vanaf 19.45 is er koffie en thee. Om 20.15 begint het concert.
Tijdens het concert kunt u rekenen op een aandachtig publiek.
Hierna begint het informele deel en zullen de 88 toetsen in beweging blijven onder het genot van een drankje en een hapje! Iedereen die zin heeft, schuift aan en speelt naar hartenlust.
Een oproep aan alle volwassen amateurpianisten uit Houten en omstreken: kom langs op 3 november en deel je enthousiasme voor de piano in deze ontspannen ambiance!

Voor vragen kunt u contact opnemen met René Maurer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.