zaterdag, 16 november 2013 08:00

Voor Houtens Talent Wordt Geklapt 2014

Één van de deelnemers aan Voor Houtens Talent Wordt Geklapt 2013. Één van de deelnemers aan Voor Houtens Talent Wordt Geklapt 2013.

‘van Houten&co’ organiseert Voor Houtens Talent Wordt Geklapt 2014


‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’ is een project voor Houtense jongeren, in het kader van talentontwikkeling. De vierde editie gaat zeer binnenkort van start! Jongeren uit Houten kunnen zich aanmelden met allerlei verschillende talenten.; zang, dans, cabaret, bespelen van een muziekinstrument, voetbal hoog houden, acrobatische act, exposeren van tekeningen, eigenlijk is geen talent te gek. Zolang de act op het podium uit te voeren is, is alles mogelijk!

Met dit project wil het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ laten zien dat iedere jongere talent heeft. De deelnemers krijgen dan ook alleen maar complimentjes en applaus. En dat vergroot het zelfvertrouwen. De deelnemers worden van te voren klaargestoomd voor de voorrondes en finale, ze krijgen verschillende workshops aangeboden zoals podiumpresentatie en een BOOST workshop, zodat ze zonder knikkende knieën het podium op kunnen. Ook worden de deelnemers gekoppeld aan een jongerenwerker die de deelnemer door het proces heen kan begeleiden en de ontwikkeling van de deelnemer in de gaten kan houden. Er zijn verschillende categorieën waarin een prijs gewonnen kan worden: o.a. ‘beste act’ en ‘beste ontwikkeling’. Er is 2x 1e prijs: €150,- en 2x 2e prijs: €75,-. Daarnaast wordt er ook een originaliteitprijs en een verrassingsprijs uitgereikt. De voorrondes zijn in maart 2014 in jongerencentrum Enter. De finale is op zaterdag 29 maart 2014, tijdens de Cultuurnacht Houten, ook in het jongerencentrum Enter. Deelname is gratis.
Meer informatie via: www.jonginhouten.nl, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek het jongerencentrum.
Aanmelden kan tot uiterlijk 19 januari 2014. Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, Houten. Tel. 030-7001530.