zaterdag, 01 maart 2014 08:37

fondsenwerving

Cultuurkenniscafé: fondsenwerving

Hoe vind je voor je project of activiteit de juiste financiering? Heb je het gevoel dat je het wiel moet uitvinden of dat je door de bomen van het fondsenlandschap het bos niet meer ziet? Het cultuurkenniscafé over fondsenwerving biedt dan uitkomst! Cultuur Aan de Slinger zal op maandag 31 maart hierover een presentatie geven en nodigt daarbij ook het Prins Bernard Cultuurfonds uit voor tips en handvatten om je project te kunnen financieren.

We starten dit cultuurkenniscafé om 20:15 met een kopje koffie of thee. Vervolgens start om 20:30 de algemene presentatie over fondsenwerving verzorgt door stichting Aan de Slinger. Je krijgt concrete handvatten hoe je een projectaanvraag bij een fonds moet aanpakken. Hoe omvat je jouw activiteit in een projectvorm, wat moet er in je projectplan staan, hoe stel je een projectbegroting samen en hoe ver vooruit moet je plannen? Aansluitend zal het Prins Bernhard Cultuurfonds uitleg geven over het onlangs opgerichte Cultuurfonds van Houten.
Tot slot is er de mogelijkheden tot het stellen van vragen. De training wordt u gratis aangeboden door Cultuur Aan de Slinger. Het cultuurkenniscafé begint 20:15 en duurt tot 21:30 uur en vindt plaats in Theater Aan de Slinger.
Na afloop is de bar geopend en is er gelegenheid om gezellig na te praten. Het cultuurkenniscafé van 8 april is hiermee verplaatst naar maandag 31 maart.
Wij vragen u om na afloop van de training een vrijwillige bijdrage te doneren, afhankelijk van wat u de sessie waard vond.
Er is plaats voor maximaal 35 personen. Meld je dus snel aan via Bea Nederhoff: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 46 16 19 17.