vrijdag, 02 mei 2014 14:56

Bigband Houten & Friends

Na de succesvolle voorgaande edities van de verrassende & Friends concerten staat op deze avond ‘Bigband Houten & Friends’ centraal. Met optredens van Bigband Houten, Salata Latin Jazz, Jazzband JustUs, Lindy Hop Jazzdance en Jazzformatie Joy Spring wordt het swingen geblazen!

& Friends concertavonden zijn bijzondere avonden. Lokale artiesten, bands en musici stellen zelf een avondvullend programma samen, waar ze collega’s uit heel Nederland voor uitnodigen die zij bewonderen of waar zij graag mee willen samenspelen. Elke & Friends samenwerking is uniek.

Jazzformatie Joy Spring:

Jazzformatie Joy Spring werd in mei 2012 opgericht. De bandleden van deze Betuwse jazzband hebben elkaar gevonden via masterclasses in binnen- en buitenland en dit is samengesmolten tot een geheel eigen geluid. Joy Spring treedt regelmatig op in de Betuwe, zo waren ze in 2012 te horen bij Jazz in Buren, Jazzy Tiel en in De Blusser in Beusichem.

Jazzband JustUs:

De Woerdense jazzband JustUs heeft zich sinds de oprichting in 1995 toegelegd op big band jazz. Het repertoire bestaat uit een verscheidenheid van muziekstijlen, toegespitst op moderne jazz, salsa en latin. Met traditionele jazz-klassiekers van Duke Ellington en Dizzie Gillespie, Zuid-Amerikaanse invloeden zoals Santana, opzwepende fusion van Weather Report en melodieuze pop van Billy Joel en Toto brengt de band een zeer afwisselend programma. 

Salata Latin Jazz:

Luisteren met een glaasje wijn in de hand of lekker dansen op een mix van latin en Jazz. Het kan allebei bij Salata Latin Jazz! 

Programma

De foyer is vanaf 18.30 uur geopend. Het programma start om 20.00 uur en is om 01.00 uur afgelopen. De avond vind plaats op vrijdag 16 mei in Theater aan de Slinger.

Dine & Wine

Kom voorafgaand aan het concert eten in het theater: koop een ticket inclusief dinerbuffet, relax en geniet! Het buffet start om 19.00 uur. Tickets voor het Wine & Dine arrangement kosten € 30,00. Voor het arrangement zijn 50 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Wees er dus op tijd bij!

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Theater Aan de Slinger
  • Ework Producties 
  • Stichting Jazz Houten