dinsdag, 22 april 2014 15:25

Rondmarte: een stukje Frankrijk op het Rond

Het Rond bestaat 30 jaar en viert dit met Houten. Op zondag 25 mei is het een bijzondere koopzondag in Het Rond. Het Wed wordt voor één dag een stukje Frankrijk. Kinderen kunnen schilderen, ouders kunnen wijn en hapjes proeven! Laat je portret tekenen en geniet van de Franse sfeer.

Dan zal er op Het Wed, (het plein bij o.a. Vinabc, Le Petit Pain en Kwalitaria) een 'mini' Rondmartre worden georganiseerd – de Houtense variant van Montmartre in Parijs. Er valt van alles te beleven voor jong en oud: kunstactiviteiten voor kinderen, een wijn- en hapjesproeverij en karikatuur schetsen. De activiteiten op Het Wed worden omluisterd door Franse chansons. Frankrijk komt zo wel héél dichtbij. Ook kunt u in diverse winkels kunst van Houtense amateurkunstenaars bewonderen.

Het is overigens de laatste dag dat u nog kunt deelnemen aan de puzzel over de kunstexposities in de winkels. Hiermee zijn mooie prijzen mee te winnen. De puzzel kunt u ophalen bij een deelnemende winkel en de antwoorden dient u in te leveren bij de Wereldwinkel en Thuiskantoor Hoenson. 

Lees meer http://www.hetrond.nl/nieuws-bericht/