woensdag, 28 mei 2014 12:36

Voorstellingen Jeugdtheaterschool

Binnenkort treden de cursisten van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger op in het theater. Een jaar lang hebben ze toegewerkt naar een eindproductie. En met resultaat!

Op zaterdag 7 juni speelt Theaterklas 3 om 14.00 uur ‘Knakworsten en Revolutie’, een voorstelling over verwachtingen en teleurstellingen. Zes vrienden ontmoeten elkaar in de wildernis. De afspraak is: nooit meer naar huis. Maar iedereen heeft daar een ander idee over. Een familievoorstelling over loslaten, je mening vormen en opnieuw de verhouding tot je ouders vinden. 

Om 20.00 uur speelt de Productieklas de voorstelling ‘En toen kwam Stefan’, over een groep van acht meiden waar alles in de soep loopt als Stefan zich bij hen voegt. Het valt ook te verwachten, als je aan de slag gaat met acht meisjes. Die maken rommel en ruzie, roddelen en slaan met deuren. Acht meisjes doen eigenlijk sowieso al niks, en toen kwam Stefan. Een komische voorstelling over regisseuses, ruzies en repetities, meisjesproblemen en een onweerstaanbare dramaturg.

Kaarten zijn te koop via www.theateraandeslinger.nl