donderdag, 05 juni 2014 19:07

Goodbye Groep 8 feest

Drie meiden van de Heemlanden organiseren zaterdag 28 juni in jongerencentrum Enter een ‘Goodbye Groep 8 feest’. Zoals de naam al zegt, is dit feest speciaal voor tieners uit groep 8! Zij zijn begonnen aan hun laatste weekjes in groep 8 en na de zomervakantie staat hun een nieuwe start op een nieuwe school te wachten. Alle reden voor een feestje dus!

Wat gaat er gebeuren deze avond?

Er mag gedanst worden, want er is een echte dj die de leukste muziek zal draaien! Er wordt een prijs uitgereikt voor de best geklede bezoeker en voor de beste danser! Er is een fotoshoot en daarnaast kun je meedoen aan allerlei grappige spelletjes zoals limbodansen. Ook delen we Glow In The Dark armbandjes uit!
Ben je niet zo van het dansen? Geen probleem! Er zullen ook andere leuke dingen te doen zijn, zoals een ‘Ren je Rot kwis’, er staat een voetbaltafel en een pooltafel. Ook is er deze avond een activiteit waarbij je in groepjes ingedeeld wordt en ieder groepje een opdracht krijgt. Deze groepjes worden ingedeeld op middelbare school, zo kun je dus alvast de mensen ontmoeten met wie je volgend jaar naar dezelfde middelbare school gaat!

Eten en drinken

De entree is 3 euro, hiervoor krijg je één drankje en wij zorgen voor allerlei lekkers zoals chips en snoep. Verder is er frisdrank te krijgen aan de bar, dit kost 2 euro per flesje.

Datum: Zaterdag 28 juni
Tijd: 19.30 tot 23.00 uur, maar je bent niet verplicht om tot het einde te blijven.
Toegang: 3 euro

Aanmelden:

Dit kan door voor 18 juni 2014 een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Je kaartje kun je op de avond zelf kopen.
Waarom moet je je aanmelden als je het kaartje pas op de avond zelf koopt? Omdat we er zeker van willen zijn dat er veel mensen komen! Het feest gaat namelijk pas door als er minstens 30 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen gaat het helaas niet door. Mocht dit zo zijn, dan ontvangen degenen die zich wel al aangemeld hebben een malitje hierover. Extra belangrijk dus om ook al je klasgenoten te vragen om zich aan te melden!