zondag, 06 juli 2014 11:03

Reuring in de Foyer

De komende week vinden drie muzikale avonden plaats in de foyer van Theater Aan de Slinger. Het is in het kader van Reuring in de Foyer, waarbij het theater de foyer ter beschikking stelt aan iedereen die een intiem podium zoekt voor activiteiten met een cultureel tintje. Naast familie en vrienden van de deelnemers zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom op de drie avonden.

Voorzingavond woensdag 9 juli 19.00 uur

Leerlingen van De Zangstudio van zangdocent Emily van Orsouw brengen de mooiste liedjes ten gehore. Een afwisselende en verrassende avond vol muziek.

Pianoleerlingen HMC zaterdag 12 juli 19.30 uur

Een enerverend seizoen wordt afgesloten door een aantal gevorderde pianoleerlingen van pianodocent René Maurer van het Houtens Muziek Collectief. Het wordt een sfeervolle avond met een afwisselend programma. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website van het Houtens Muziek Collectief: www.muziekschoolhouten.info 

Voorzingavond en zangcafé dinsdag 15 juli 20.00 uur

Leerlingen van zangdocent Ri-Jean Mertens laten horen wat ze aan muzikale kwaliteiten in huis hebben. En dat is niet mis! De leerlingen zingen van 20.00 uur tot 21.00 uur. Na een kwartier pauze volgt een zangcafé, waar ook mensen uit het publiek hun zangtalent kunnen laten horen (men dient bladmuziek mee te nemen wanneer men begeleiding wil op piano).