donderdag, 14 augustus 2014 19:20

Je eigen website bouwen

Dinsdag 7 oktober start de cursus website bouwen met Wordpress op de Verdieping in de Bibliotheek Houten. Met Wordpress heb je een sterk, betrouwbaar en flexibel hulpmiddel tot je beschikking.
In vijf avonden leren de deelnemers hoe Wordpress werkt en bouwen ze hun eigen website met intensieve begeleiding van de docent.
De cursusdata: 7, 14 en 30 oktober, 11 en 20 november, steeds van 19.30 - 21.30 uur. Aanmelden kan tot 16 september.
Meer informatie en inschrijven via de website: www.deverdiepinghouten.nl

Wordpress is zoekmachinevriendelijk, eenvoudig in gebruik en goed uit te breiden voor ieders online plannen na deze cursus.
Wordpress is geschikt voor alle soorten projecten en bedrijven. Als je zelfstandig ondernemer bent, blogger of een groeiend bedrijf hebt, kun je in deze cursus leren hoe je je (bedrijfs)website kunt maken en onderhouden. Om aan deze training te kunnen deelnemen, is het noodzakelijk dat de deelnemers bekend zijn met online programma’s.

Ervaren webontwikkelaar begeleidt
De cursus wordt gegeven door Daniël Kuipers van de Amsterdamse Ontwerpfabriek. Hij houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van online media producten. Wat misschien nog belangrijker is, hij heeft ruime ervaring  in het geven van trainingen aan uiteenlopende doelgroepen over het werken met Wordpress.

 Voor de start van de cursus neemt Daniël Kuipers met elke cursist contact op om hun startniveau vast te stellen.

Meer in deze categorie: « Creatief schrijven Cursus Filosofie »