maandag, 25 augustus 2014 00:00

Concert Tijgerlelie bij DassenakkerLIVE

Zondag 21 september 15:00 is het eerst volgende concert en hebben we dit keer zelfs 2 bands, Demi Knight en Tijgerlelie.

Demi Knight, een jonge singer-songwriter, zal het voorprogramma verzorgen.

Zij is een jonge singer/songwriter in ontwikkeling. Gewapend met akoestische gitaar, country-sound en eerlijke teksten neemt ze het publiek mee naar haar eigen wereldje. Ze schrijft over eenvoudige vreugde en ontrouwe mannen, vermijd gevoelige onderwerpen niet. Opgegroeid met de invloeden van country muziek, heeft Demi haar eigen, unieke stijl binnen het singer/songwriter genre gevonden.

Tijgerlelie

Voor de mensen die in Houten zangles hebben of naar HoutenFM luisteren is Emily van Orsouw waarschijnlijk geen onbekende naam.
Naast haar werkzaamheden als zangdocent en DJ zit ze ook in de band Tijgerlelie. Na veel knutselen aan de liedjes met de band wordt het nu de hoogste tijd om ze weer eens aan publiek te laten horen.
Wij zijn heel erg benieuwd naar deze breekbare, melancholische liedjes en laten ons graag verrassen.

Wil je dit bijzondere concert bijwonen dan kan je kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de website reserveren.