woensdag, 15 oktober 2014 00:00

Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie

In de herfstvakantie is er van donderdag 23 tot en met zondag 26 oktober elke dag iets te doen in het theater, voor de hele familie.

Programma:

  • Donderdag komt Maas Theater en Dans met ‘Gezocht – Konijn’ (3+), grappig miniatuurtheater over een ontsnapt konijn dat achterna wordt gezeten door drie agenten.
  • Vrijdagmiddag komt 4Hoog met de voorstelling ‘Hut’ (3+). Het is speels theater over Kleine Zus en Grote Broer, die een appel-worteltaart willen maken voor oma.
  • Op zaterdag om 19.30 uur komt het Utrechtse gezelschap Het Filiaal met de magische voorstelling ‘De grote illusionist’ (8+). Kun je als goochelaar met de beste trucs ook het hart van een meisje winnen?
  • De week wordt afgesloten op zondag met de ontbijtfilm ‘Kleine Nicolaas gaat op vakantie’ (6+). Nicolaas gaat met zijn familie richting zee. Op het strand maakt hij nieuwe vrienden, maar stapelen ook de misverstanden zich op. De film start om 10.30 uur en men kan ook een kaartje kopen inclusief een erg lekker ontbijt. Het ontbijt start om 09.30 uur.

Tijdens de Herfststukjes zijn er extra activiteiten rondom de voorstellingen, wat de vakantie tot één groot feest maakt.