vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Opening expositie Marijke van Eijkeren

Van 30 oktober tot 1 januari 2014 exposeert Marijke van Eijkeren haar natuur- en landschapsfoto’s bij 'van Houten&co' in Wijkwerkplaats De Meerkoet.

Marijke volgde de opleiding voor vakfotograaf bij fotoschool Statief in Utrecht met als specialisatie landschapsfotografie. Zij laat zich inspireren door het mooie licht, als schilders van de ‘Haagse School’. Ook vindt zij inspiratie bij bekende Nederlandse natuurfotografen als Ruben Smit. Van haar hand verscheen eind vorig jaar het boekje ‘Houten: het landschap’.

Met haar foto’s laat Marijke van Eijkeren de schoonheid van de natuur dicht bij huis zien: het Domplein in de herfstzon na een regenbuitje, de vallende herfstblaadjes in de Oude Gracht, de nieuwe natuur van Nieuw Wulven in herfst en winter, een keepje in eigen tuin en een beukenlaantje in de herfst.

De opening van de expositie is donderdag 30 oktober van 13.30 tot 15.00 uur in Wijkwerkplaats de Meerkoet, Meerkoetweide 39. U bent van harte welkom om tijdens de opening kennis te maken met de fotograaf en haar werk. De expositie is tot eind december te bezichtigen op alle dinsdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Verder kunt u altijd binnen lopen als het gebouw open is. Wilt u er zeker van zijn dat u naar binnen kunt, bel dan naar 030-7001535

Aan de expositie is een prijsvraag verbonden. Weet u waar de foto van het beukenlaantje is gemaakt? Stuur dan het goede antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Onder de juiste inzendingen wordt een afdruk van de foto op fine art papier verloot. Kijk voor meer informatie op www.nederlandhetlandschap.nl