vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Podium Enter presenteert Sundaze

Op zaterdag 25 oktober zal een eerste concert plaatsvinden onder de naam "Podium Enter" met als hoofdact de Amsterdamse band Sundaze.

De opzet van deze concerten serie zal steeds zijn een meer ervaren regionale of nationale band te laten spelen, met in het voorprogramma een beginnende band bestaande uit lokale jongeren. Het voorprogramma voor het eerste concert zal verzorgd worden door de Houtense band Trippin'over Stools.

Podium Enter is een initiatief van Jan Anton van der Graaf, vrijwilliger bij Jongerencentrum Enter en wordt georganiseerd samen met het jongerenwerk van ‘van Houten&co’. Deze concerten zullen niet alleen zorgen voor een muzikale avond uit voor Houtense jongeren, maar zal ook een podium bieden aan lokaal muzikaal talent. Twee vliegen in een klap dus!

Nieuwsgierig? Kom kijken en genieten op zaterdag 25 oktober in jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 in Houten. Jong en oud zijn welkom. De deuren gaan open om 20.00 uur en de eerste band speelt om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten €5,-. Meer informatie is ook te vinden op de Facebook pagina: www.facebook.com/PodiumEnter