zaterdag, 29 november 2014 00:00

Vitras cursus geheugentraining: Train je brein!

Hoe we ons gedragen en functioneren wordt bepaald door onze hersenen. Ze maken ons tot wie we zijn. Als we het idee hebben dat onze hersenen minder goed werken dan we zouden willen doordat ons geheugen ons vaker in de steek laat of we ons minder goed kunnen concentreren, dan kan dat een grote impact hebben op hoe we ons voelen.

Geheugentraining en concentratie-oefeningen kunnen vaak helpen om uw geheugen en concentratie aanzienlijk te verbeteren. In de cursus 'Train je brein!' gaat u met deze oefeningen aan de slag.

Voor wie?

Vergeet u namen, kunt u niet op woorden komen of loopt u wel eens naar een ruimte om iets te pakken en bent u vergeten wat het was? Of zou u op een zeer effectieve manier uw geheugen en concentratievermogen wil verbeteren of willen weten wat u kunt doen om uw hersenen fit te houden? Dan is deze cursus een aanrader voor u.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud

Samen met een ervaren therapeut gaat u in 4 bijeenkomsten van anderhalf uur aan de slag om op effectieve wijze uw geheugen- en concentratievermogen aanzienlijk te verbeteren. Met behulp van speciaal ontwikkelde oefeningen zult u vooral de basisfactoren van het werkgeheugen trainen. In de cursus wordt uitvoerig ingegaan op de theoretische achtergrond van deze methode. De oefeningen zijn afwisselend en leuk om te doen en er is geen enkele voorkennis voor nodig. Daarnaast krijgt u praktische en nuttige tips aangereikt over hoe u uw hersenen fit en in een goede conditie kunt houden. 

Kosten en voordeel met de Vitras Servicepas

De prijs voor deze cursus is €79,00.  Servicepashouders krijgen 10% korting op deze cursus. Lees welke voordelen de Vitras Servicepas nog meer biedt.

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals Vitras volgt?!

Plaats en data

De cursus wordt gegeven in het Vitras gebouw, Hollandspoor 3 in Houten

Data: vrijdag 6, 13, 20 en 27 maart van 13.30-15.00 uur

Algemene informatie

Aanmelden voor een cursus kan op verschillende manieren. U kunt u aanmelden het digitale formulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en naar onderstaand adres te sturen of naar ons te mailen. Beschikt u niet over een printer en wilt u het aanmeldformulier graag per post ontvangen? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Op deze cursus zijn de Vitras cursusvoorwaarden van toepassing. 

Vitras
Afdeling Cursusbureau
Postbus 1235
3430 BE Nieuwegein

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van Vitras: 0900 - 82 123 82.                                                                   

Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Meer informatie is te vinden op http://www.vitras.nl/cursussen