vrijdag, 19 december 2014 15:59

Zorgeloos je huis op orde brengen én houden

Op donderdag 22 januari organiseert De Verdieping in de bibliotheek Houten de workshop: Zorgeloos je huis op orde brengen én houden.

Voor iedereen die jaloers wordt bij het zien van een huishouden dat op rolletjes loopt. Wilt u ook graag een huishouden dat zo is georganiseerd dat u alles kan vinden wanneer dat nodig is en dat alle rekeningen op tijd worden betaald? Dat er altijd een schone handdoek in de kast ligt wanneer u die nodig heeft? Dat iedereen in huis weet welke bijdrage van hem of haar wordt verwacht?

De workshop is bedoeld voor iedereen die graag wil weten hoe hij of zij dat voor elkaar krijgt.

Structurelle

Joyce Zwambag is consultant, trainer en coach met passie voor productiviteit en eigenaar van Structurelle.
Zij begeleidt individuen en gezinnen bij het aanbrengen van structuur in de thuis-situatie op het gebied van informatie, tijd en financiën.
Ook begeleidt ze in het bedrijfsleven individuen en teams die moeite hebben met planning en organisatie om de productiviteit te verhogen en zo het maximale uit hun werkdag te halen.

Praktisch

Deelname aan de workshop kost € 25,00 per deelnemer. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur, in de Bibliotheek Houten, Onderdoor 158.

Meer informatie en inschrijven: www.deverdiepinghouten.nl.

De Verdieping

De Verdieping is een platform voor nieuwe media, educatie en ontwikkeling. De Verdieping is een initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.