vrijdag, 19 december 2014 16:02

Bridge voor beginners en gevorderden

Bridge is een fantastisch kaartspel waar u tot in lengte van jaren heel veel plezier aan kunt ontlenen. Bij Cursus&co kunt u dit voorjaar deelnemen aan een beginners- en een vervolgcursus. Het is een heel verrijkende en verrassende denksport. Bovendien zijn er goede aanwijzingen dat bridgen goed is voor uw geestelijke gezondheid. Iedereen die tijd en moeite wil investeren, kan leren bridgen. Ook buiten de cursus om kunt u goed uit de voeten met oefen-CD’s of internet. Nog leuker is natuurlijk om met mede-cursisten te oefenen.

De beginnerscursus wordt gegeven op 12 woensdagen, start 14 januari, van 19.30 tot 22.00 uur. De vervolgcursus vindt plaats op maandagavond en start op 12 januari van 19.30 tot 22.00 uur. Docent René Wortel is een door de Nederlandse Bridgebond gediplomeerd bridgedocent.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Stuur een naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is tijdens de kerstvakantie gesloten. Vanaf maandag 5 januari zijn wij weer aanwezig van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.