vrijdag, 19 december 2014 16:07

Maak je eigen film

Wat voor foto's geldt, geldt zeker voor films. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een film vertelt een verhaal vaak over een speciaal moment in iemands leven. Een trouwerij misschien de geboorte van een een baby een bijzondere vakantie of een inspirerende bijeenkomst. Daarom organiseert Cursus&co dit voorjaar een korte cursus Film- en videomontage.

Met uw eigen films legt u het allemaal vast zodat u en uw vrienden en familie er later nog eens van kunnen genieten. Maar voor veel filmers begint het filmen eigenlijk bij het monteren want dan maak je het verhaal pas af. Een montage van het door u opgenomen filmmateriaal maakt het onderwerp mooier leuker en interessanter om naar te kijken. Onder leiding van een ervaren video-editor leert u om meer uit uw filmopnames te halen. De cursus bestaat uit 6 lessen en start op maandag 2 februari van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Stuur een naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is tijdens de kerstvakantie gesloten. Vanaf maandag 5 januari zijn wij weer aanwezig van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.