maandag, 05 januari 2015 08:54

Optredens in Theater aan de Slinger

Op vrijdag 16 januari komt Mich Walschaerts (Kommil Foo gaat solo!) naar Houten met een schitterend programma en op woensdag 14 januari kun je het bruisend optreden meemaken van Gare du Nord & Dorona Alberti.

Mich Walschaerts met ‘Duizend man sterk’

Kommil Foo gaat solo! De broers Raf en Mich Walschaerts vormen samen het bekende Vlaamse cabaret-duo Kommil Foo. Maar in 2015 gaan ze allebei een maand solo, en Mich komt naar Houten. Hij brengt op vrijdag 16 januari om 20.15 uur een programma vol schitterende liedjes, een poëtische sfeer en indringende verhalen. Een voorstelling op het kruispunt van cabaret, toneel en concert. De reacties in de pers op de voorstelling zijn enthousiast: "De muziek is weergaloos mooi... unieke zangstem" (De Volkskrant) en "Walschaerts is een ontspannen verteller" (NRC).

Gare du Nord & Dorona Alberti

‘Undressed: an evening of seks ‘n’ jazz!’ (try-out). Zangeres Dorona Alberti is het middelpunt van de sterk vernieuwde en in strak pak gestoken Nederlandse liveband Gare du Nord. Ze touren langs de theaters met een splinternieuwe show die funkier en groovier is dan ooit tevoren. Stil zitten is geen optie tijdens deze bruisende avond!

Meer info? Kijk op www.theateraandeslinger.nl