maandag, 05 januari 2015 15:06

Kindercursussen Muziek

Het Houtens Muziek Collectief (HMC) start in het nieuwe jaar weer met muziekcursussen voor kinderen. Kleuters in (bijna) groep 1 kunnen meedoen met de cursus Spelen met muziek, een echte doe-mee-cursus met zingen, instrumenten bespelen en bewegen.

Voor kinderen in groep 2, 3 en 4 is er Muziektuin, een cursus vol spannende liedjes en muziek waar iets over te leren valt. Beide cursussen bestaan uit 17 lessen waarin veel wordt gezongen, gedanst en gespeeld op allerlei verschillende slaginstrumenten. De cursussen zijn speels van opzet en er is nog plaats. De lessen starten begin februari en worden gegeven op woensdagmiddag in Wijkcentrum Schoneveld. Bij voldoende belangstelling kan ook op de vrijdag een groep Muziektuin worden geplaatst.

Creatieve kinderen in groep 5-8 kunnen instromen bij de Werkplaats Kindermusical, waar nog enkele plekken vrij zijn voor kinderen die er van houden om alles zelf te verzinnen en te ontwerpen, van liedjes schrijven tot kostuums.
Kijk voor meer info of opgave op www.muziekschoolhouten.nl of bel de docente Astrid Bleys, telefoon 030-2870076 of 06-552 65 943.