dinsdag, 13 januari 2015 08:41

Food for Thought in Enter

Er zal een feest worden georganiseerd waarin de voedselbank Houten centraal staat. Food for Thought organiseert een 80&90's party, waar DJ's zoals DJ Paul Elstak, Master Mix'ed en Danny J de knallers zullen draaien en je een onvergetelijke avond zullen bezorgen. Happy Hardcore tot aan de Top 40, alles zal de revue passeren! Leeftijd: 16+ ID verplicht!

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid is het idee ontstaan om meer hoorbaarheid te geven aan de Voedselbank Houten en haar vrijwilligers, wij zijn van mening dat de Voedselbank dit verdient. Food for Thought is een benefietevenement waarvan de volledige opbrengst aan de Voedselbank Houten zal worden gedoneerd. Het thema van het evenement is een 80&90's party, dit thema staat garant voor een gezellig avond en is toegankelijk voor een breed publiek. Vanwege het bovenstaande gedachtegoed ondersteund van Houten & Co het initiatief.

Wij beoogen het onderstaande te bewerkstelligen:

  • Enerzijds wordt er de voedselbank financieel een warm hart toegedragen;
  • Anderzijds wordt men bewust gemaakt van het feit dat de voedselbank afhankelijk is van vrijwilligers etc.;
  • De voedselbank krijgt media aandacht (flyers, posters, krant).

Namens de voedselbank Houten en haar vrijwilligers wil het Food For Thought team u van harte bedanken!

Plaats: Enter. Tijd: zaterdag 7 februari 2015, aanvang 20:00 uur.

Kaarten kosten 10 euro en zijn te verkrijgen bij de Readshop (Oude Dorp en Castellum) Body Business en natuurlijk in Enter.