zondag, 01 maart 2015 10:52

Radiouitzending over de IkPas! challange

Omroep Houten HoutenFM 107.3 heeft op dinsdagavond 10 maart van 20.00 - 21.00 uur een live radio-uitzending georganiseerd met als thema het project de ‘Ik Pas challange’. Tijdens deze uitzending kunnen luisteraars hun vragen over dit project stellen of problemen die zij ondervinden met betrekking tot alcohol aan deskundigen van Victas en Stichting Voorkom!

2 maart start de landelijke campagne ‘Ik Pas’ georganiseerd door de Rijksoverheid. Ook Omroep Houten wil graag aandacht besteden aan deze campagne tijdens de live radio-uitzending DKVH op dinsdagavond 10 maart a.s. Bewustzijn creëren over gewoonte drinken en de voorbeeldfunctie die ouders daarbij hebben voor hun kinderen staat hier centraal. Bewust van eigen gedrag worden. Meer dan 80% van de Nederlanders drink alcohol en veel mensen drinken alcohol op meer dan de helft van de dagen in de week. Bij steeds meer gelegenheden lijkt het gewoon om alcohol te drinken: gedachteloos een wijntje inschenken tijdens het koken, een biertje pakken bij de voetbalwedstrijd, een glaasje voor het slapen gaan. Gewoonte drinken doe je al snel en onbewust geef je kinderen hiermee een voorbeeld.

Misschien vind je het leuk om mee te praten of heb je vragen aan een deskundige, stel ze dan gewoon. Bel tijdens onze uitzending op 10 maart naar de studio 030-3020765. Of als je liever twittert @HoutenFM of wil reageren via onze Facebook pagina dan kan dat ook. Mailen kan ook, op ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij, de redactie van DKVH HoutenFM, gaat de challange aan, u ook? Luister dinsdagavond 10 maart a.s. tussen 20.00 – 21.00 uur naar onze uitzending op 107.3 of via de site van Omroep Houten door op het muzieknootje rechts bovenin de groene balk.