donderdag, 12 maart 2015 08:54

Wijkmusical SHINE: Buurvrouw even bakkie doen?

Op zaterdag 28 maart 2015 vindt om 19.30 uur de wijkmusical Buurvrouw, even bakkie doen? plaats in de Grund in Houten, opgevoerd door 11 bewoners van Woonstede met een leeftijd tussen de 66 en 90 jaar oud. De begeleiding is in handen van stichting SHINE.

Elk jaar maakt SHINE een wijkmusical in een geselecteerde wijk in Houten. Het project is erop gericht om elkaar te ontmoeten waarbij vanuit persoonlijke voorkeur en talent de bewoners een bijdrage leveren aan de voorstelling. Ongeacht leeftijd, zo blijkt. Dit jaar waren de bewoners van Woonstede (Linzenoord en Gierstoord) aan de beurt. De jongste deelnemer is 66, de oudste heeft de respectabele leeftijd van 90 jaar.
Drie maanden lang hebben de bewoners van Woonstede gerepeteerd. Elke maandagavond kwamen de bewoners samen in de gemeenschappelijke ruimte van Woonstede. Eerst werd er gegeten, daarna werd er geoefend met zang, theater en dans. De musical is tot stand gekomen door interviews met de bewoners, het delen van verhalen en dierbare herinneringen. SHINE heeft deze verhalen samengevoegd tot de wijkmusical, waarbij u een kijkje krijgt in het leven van de bewoners van de Gierstoord en de Linzenoord. De energie spat er vanaf en regelmatig brak de slappe lach uit tijdens de voorstelling.

U bent van harte uitgenodigd bij deze voorstelling aanwezig te zijn. Na de voorstelling bent u welkom om deel te nemen aan de bingo.
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Houten, Suzanne Hovinga Stichting en Stichting Mazzel.
Kaarten kunt u bestellen door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Datum: 28 maart 2015
Locatie: De Grund, de Poort 77-79
Kosten: €2,50 (inclusief bingo)
Voor en na de voorstelling is er mogelijkheid om een drankje te drinken, na te praten en elkaar te ontmoeten. Let op: er is geen pin aanwezig.