maandag, 16 maart 2015 10:56

Deugdenproject Bibliotheek

Is je geduld op, ben je op zoek naar vertrouwen? Maak kennis met het deugdenproject op vrijdag 20 maart van 18.00 - 20.00 uur in de Bibliotheek Houten Centrum.

Voor de zoveelste keer gebeurt thuis het tegenovergestelde van wat jij wilt. Gemopper en rondslingerende andermans spullen, terwijl jij het gezellig met elkaar wilt hebben. Help! Door welke bril kijk jij naar de wereld? Kijk je wel eens door een deugdenbril? Hoe kun je de kracht van jezelf gebruiken om resultaat te bereiken? Hoe maak je kinderen en volwassenen bewust van de bouwstenen van hun karakter? Hoe krijg je zelf en hoe kan je kind meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Op zoek naar antwoorden en voorbeelden?
Dan is een bezoekje aan de bibliotheek op 20 maart a.s. tijdens de nationale deugdenweek een stap de goede richting op. Maak kennis met het deugdenproject, ontmoet een deugdenbegeleider, beleef deugden en maak gratis kennis met ideeën waar je direct mee aan de slag kunt in je opvoeding en je contact met anderen. Werken met deugden is een respectvolle manier van met elkaar en met jezelf omgaan voor iedereen.
Op vrijdag 20 maart zal Nathalie Rensen, leerkracht en deugdenbegeleider in Houten in de bibliotheek aan het Onderdoor 158 te Houten, aanwezig zijn van 18 tot 20 uur. Zij zal met u in gesprek gaan, vragen beantwoorden en ideeën aanreiken. Ook kunt u kennismaken met deugden en verschillende middelen die kunnen ondersteunen. Nu al meer weten? Kijk dan op www.deugdenproject.nl