dinsdag, 24 maart 2015 08:41

Reunieconcert A Campfire Incident

A Campfire Incident geeft op zaterdag 28 maart een uniek concert in de Kleine Geer: de band geeft een eenmalig reünieconcert.

De formatie A Campfire Incident rondom Ruud van Doorn (zang), Fred Galenkamp (gitaar) en Marcel Poeze (drums) staat borg voor een avond vol met melancholische luisterliedjes afgewisseld met onvervalste meezingers. De pijn en de vreugde die de liefde met zich meebrengt is een doorlopend thema in het repertoire. De in deze regio bekende bassist Gijs Hommelberg zal het trio voor dit concert versterken.

De semi-akoestische band trad zo'n 15 jaar geleden met veel succes op. Na het vertrek van Ruud naar Friesland bloedde het een beetje dood. Maar enkele maanden geleden belde Fred naar het hoge noorden of het niet leuk zou zijn om nog één keer te knallen. Dus het repertoire is weer opgepoetst en vol goede zin zal de band de kroeg weer vullen met verrassende arrangementen van (meestal) bekende nummers uit vooral de jaren '80 en '90.

Speciaal voor dit concert zijn er enkele gastspelers uitgenodigd. Wie of wat maakt de band nog niet bekend. Heb je zin in een avondje drinken, oude bekenden zien, bijkletsen, luisteren en meebrullen. Kortom zin in een ouderwets avondje stappen?

Plaats: 28 maart De Kleine Geer
Aanvang: 22.30 uur
Toegang: gratis 
www.dekleinegeer.nl