donderdag, 26 maart 2015 10:43

Workshop Communiceren met jongeren

Op zaterdag 11 april biedt Van Houten&co een introductieworkshop Communiceren met Jongeren in de Openbare Ruimte aan voor volwassenen uit de gemeente Houten.

De introductie is bedoeld voor volwassenen die graag willen leren hoe je jongeren in de openbare ruimte aanspreekt en die benieuwd zijn naar de gedachtenwereld en het gedrag van jongeren op straat. De volgende onderwerpen komen aan bod: hoe spreek je elkaar aan, hoe maak je afspraken met elkaar en hoe kunnen we samen verantwoordelijkheid nemen voor de openbare ruimte.

Jongeren horen bij onze samenleving. Maar soms kan het voorkomen dat u hinder ervaart als er ‘s avonds om de hoek een groepje jongeren zitten, die wel eens te hard praten of er af en toe een rommel van maken. Wilt u hier iets van zeggen maar weet u niet zo goed hoe? Dan is dit de juiste workshop voor u.

Meldt u zich dan nu aan voor deze introductie workshop Communiceren met Jongeren in de Openbare Ruimte. Deelname is gratis. De introductie vindt plaats op zaterdag 11 april van 14:30 tot en met 15.30 uur in Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, de workshop is een onderdeel van de Open Dag van het jongerenwerk van Van Houten&co. De volledige workshop bestaat uit twee dagdelen en kan bij voldoende belangstelling in overleg worden aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Houten&co' Ambulant Jongerenwerker Cees Westerhout; e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tel. 030 - 7001 500.