vrijdag, 10 april 2015 14:41

Ravi & Friends

Ravi Sheombar is een jonge Houtense danser die deel uitmaakt van de succesvolle Utrechtse breakdance formatie ADHD Crew. Hij gaat op zaterdag 25 april om 13.30 uur samen met zijn crew en andere dansers de strijd aan tijdens battles. Een & Friends vol dans en muziek voor alle jongeren in Houten!

Ravi gaat samen met zijn crew en andere dansers de strijd aan tijdens battles, muzikaal aangespoord door de DJ’s. Om 13.30 uur starten de eerste battles onder leiding van Host T-Bone. In de zaal is de tribune ingeschoven, met een extra groot vloeroppervlak voor de breakdancers. Een & Friends vol dans en muziek voor alle jongeren in Houten. De middag wordt geopend met een workshop geleid door Christiaan Steijlen/Cribz (ADHD crew) van 12.30 uur tot 13.30 uur. De workshop brengt geen extra kosten met zich mee, mits de deelnemer in het bezit is van een kaartje voor Ravi & Friends. Aanmelden voor de workshop kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn 20 plekken beschikbaar.

& Friends concerten zijn bijzonder. Lokale, vaak Houtense, artiesten, bands, dansers en musici stellen een  programma samen. Ze nodigen hiervoor uit het hele land collega’s uit die zij bewonderen of waar zij graag mee samenspelen. Elk & Friends concert is een unieke samenwerking. Het programma komt tot stand in samenwerking met Ework Producties. Meer informatie: www.theateraandeslinger.nl