donderdag, 28 mei 2015 18:12

Loeren bij de Boeren op 5 juli

Loeren bij de Boeren 2015 Loeren bij de Boeren 2015

Tijdens Loeren bij de Boeren op 5 juli geniet je van muziekoptredens, kinderactiviteiten en theatervoorstellingen in een mooie kersenboomgaard, op het erf of in de stal bij de boeren van ’t Goy. Door middel van prachtige locatietheatervoorstellingen laat Cultuur Aan de Slinger het buitengebied van Houten leven.

Boer Vernooij: de hoofdlocatie van Loeren bij de Boeren is op de Beusichemseweg 32 bij Boer Vernooij. Hier vindt van 12.00 uur tot 21.00 uur een doorlopend programma plaats met muziekoptredens en diverse kinderkunstactiviteiten.

Landgoed Wickenburgh: IJver – In Motie Dans om 14.30 en 16.30 uur
Een fris en jong gezelschap uit Utrecht, geleid door choreografe Meta Rooding. Zij heeft zich laten inspireren op de prachtige locatie rondom de vijver van landgoed Wickenburgh en maakt speciaal daarvoor een intense, maar ook intieme dansvoorstelling.

Boer Wouters: Earshaken pieces – Hanneke de Jong om 13.30 en 15.30 uur
William Shakespeare. Maar dan een beetje anders. Een bijzondere voorstelling in de stal van boer Wouters met live muziek en video. De inktzwarte wraak van Othello, het heimelijke verlangen van Julia, de vrijheidskreet van Ariël; Hanneke grijpt ze bij de kraag en laat ze vol overgave klinken.

Jammerie d’Yvonne: Raphaël - TG Goed Gezelschap om 14.30 en 16.30 uur
De makers van deze voorstelling Klemens Patijn en Maurits van den Berg kennen elkaar van Oerol. Ze maakten een prachtige voorstelling over vriendschap, die begint als je 4 jaar bent en je hele leven zal duren. Tenminste; als een hartstilstand er op een jonge leeftijd niet plotseling een eind aan maakt. Gebaseerd op een ware gebeurtenis.

Kijk voor het volledige programma op www.loerenbijdeboeren.nl

De entree voor volwassen is € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Het trekkerskaartje kost € 15,00.Hiermee bent u de trekker van Loeren bij de Boeren! Daarmee draagt u het festival Loeren bij de Boeren een warm hart toe. Speciaal voor alle trekkers van Loeren bij de Boeren wordt er een intiem akoestisch optreden in de kersenboomgaard mét kersensap uit de boomgaard georganiseerd.