maandag, 01 juni 2015 09:46

BBQ voor jonge mantelzorgers

Op zaterdag 13 juni organiseert ‘van Houten&co’ weer een speciale activiteit voor jonge mantelzorgers uit Houten. Dit keer gaan we barbecueën bij het Fort Werk aan de Korte Uitweg in Tull en ’t Waal!

Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert een aantal keer per jaar een activiteit speciaal voor deze jonge mantelzorgers. Het doel is om deze jongeren in het zonnetje te zetten, ze een dagje ontspanning te geven en ze door de ontmoeting met elkaar en het jongerenwerk te laten inzien dat ze er niet alleen voor staan.

 

We verzamelen zaterdag 13 juni om 16.00 uur bij jongerencentrum Enter. Vanaf daar vertrekken we met de fiets naar ‘Fort Werk aan de Korte Uitweg’. Hier staat ons een heerlijke barbecue te wachten, verzorgd door cateraar Paul Vernooy. We nemen wat leuke spelletjes mee en gaan er een gezellige en vooral lekkere middag/avond van maken! Rond 19.30 uur zijn we weer terug in Houten. Deelname aan deze activiteit is dankzij de Rabobank helemaal gratis!
 
Jonge mantelzorgers tussen 10 en 23 jaar uit de gemeente Houten kunnen zich t/m maandag 8 juni 2015 inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor meer informatie, neem contact op met het jongerenwerk: tel. 030-7001530. Op www.jonginhouten.nl is meer informatie over deze activiteit en het jongerenwerk te vinden.