vrijdag, 05 juni 2015 08:20

100ste uitzending 'Houten heeft weekend' van Houten FM

'Houen heeft weekend' 100! 'Houen heeft weekend' 100! Radio Houten FM

Vrijdag 5 juni aanstaande is het zover: vrijdagavondprogramma 'Houten heeft Weekend' viert de honderdste uitzending!

Op 15 maart 2013 was het, na een aantal pilot- en testuitzendingen, de beurt aan Dennis Jongeling & Youri van Vliet om na de officiële opening van radiozender Houten FM het eerste live-programma te verzorgen! Sindsdien werken de jongens zich iedere vrijdagavond, week in week uit, uit de naad voor het programma 'Houten heeft Weekend' voor iedereen die het maar horen wilt.

Na meer dan twee jaar is het komende vrijdag dan zo ver: aflevering 100 komt op de radio! Dennis en Youri zijn elkaar inmiddels al meer dan "spuugzat", zeker nu mediator Hester Steenman al tien weken afwezig is om de boel bij tijd en wijlen te sussen. Toch heeft hun gezamelijke liefde voor het radioprogramma ze ertoe bewogen om uitgebreid stil te staan bij deze bijzonder mijlpaal!

Luister daarom op 5 juni mee tussen 19:00 en 22:00 naar de speciale 100ste van 'Houten heeft Weekend' met o.a.:

- Een emotionele speech van Arthur Vierboom, de hoofdredacteur van Omroep Houten
- Terugblikken met (oud-)redactieleden, waarbij ook aandacht is voor eventuele "trauma's" die a.g.v. de show zijn opgelopen
- Speciale fragmenten uit eerdere (en als de techniek het toelaat ook toekomstige) afleveringen 'Dit en meer', muzikaal omlijst door de
- 'Houten heeft Weekend' - TOP 30!

Tune live in en reageer via alle mogelijke kanalen op de uitzending! Je kunt bijvoorbeeld de jongens feliciteren, een hart onder de riem steken, je frustraties over het vrijdagavondprogramma uiten of relatieadvies geven... ze "moeten" er immers nog minstens 100.

Houten heeft Weekend #100 Vrijdagavond 5 juni van 19:00 - 22:00 uur Houten FM