zondag, 05 juli 2015 16:19

Start zomerateliers voor ouderen

Start zomerateliers voor ouderen Care & Culture

De gemeente Houten organiseert samen met Care & Culture deze zomer het ZomerAtelier voor ouderen. In juli en augustus 2015 organiseren we kunstzinnige activiteiten voor ouderen (uit de buurt).

Zin om een lekkere koffie of thee te drinken en samen aan de slag te gaan? Samen met anderen, of juist helemaal alleen? Onze kunstenaars staan voor u klaar om u te begeleiden. Dansen, bewegen, beeldend werk of muziek: iedere week valt er van alles te beleven in dit ZomerAtelier.

Feestelijke opening

Op dinsdag 7 juli tussen 10.30 en 12.30 uur nemen we met een feestelijke opening het Care&Culture ZomerAtelier in gebruik. Deze ochtend staat ‘dans’ centraal. Vanaf dat moment kunt u wekelijks het C&C Atelier binnenlopen.

Data

  • Elke dinsdag van 10.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis, Onderdoor 25
  • Elke vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis, Onderdoor 25
  • Elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur in het Haltna Huis, Het Kant 193

Bij mooi weer zo mogelijk buiten, bij minder weer binnen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief een kopje koffie of thee.

Op zaterdag 22 augustus rond 11.00 uur houden we een slotpresentatie: iedereen is daarbij welkom om te kijken waaraan we in de ZomerAteliers gewerkt hebben.

Cultuur verbindt ouderenzorg met haar omgeving door het maken van  verfrissende, verrassende, ontroerende en verbindende programma's. Kijk voor meer informatie op www.careculture.nl