woensdag, 08 juli 2015 12:35

Goyse Triathlon

Op 10, 11 en 12 juli wordt de Goyse Triathlon weer gehouden Op vrijdag zwemmen (500m), op zaterdag 20 km fietsen en op zondag wordt de Triathlon afgesloten met een 5 km loop. De snelste deelnemer wint de tweede editie van de Goyse Triathlon.

Op elk onderdeel zijn dagprijzen te winnen voor de snelste deelnemer. De prijzen zullen na afloop in de tent bij Dorpshuis De Ploeg uitgereikt worden. Deelnemen aan de Triathlon kan individueel of als team van twee of drie personen. Zo kan je pieken op het onderdeel wat jij goed beheerst en kunnen jouw teamleden uitblinken op een ander onderdeel. Per onderdeel mag maar één deelnemer ingezet worden. Op 12 juli is er voor overige sportievelingen, ook weer een hardloopwedstrijd (5km) en een kidsrun (1500 meter) voor kinderen van de basisschool. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is mogelijk om op zondagochtend 12 juli nog in te schrijven voor het hardlopen bij Dorpshuis De Ploeg (start/finish. Maar het liefst ontvangt de organisatie je aanmelding eerder zodat ze al wat voorbereidingen kan treffen. Het inschrijfgeld voor de 5 km loop is 3 euro, triathlon deelnemers/teams betalen 5 euro. Deelname aan de kidsrun is gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:
Vrijdag 10 juli 19.00 uur: Triathlon onderdeel Zwemmen
Zaterdag 11 juli 19.00 uur: Triathlon onderdeel Fietsen
Zondag 12 juli vanaf 9.30 uur kan je inschrijven bij Dorpshuis De Ploeg (start/finish)
- 11.00 uur kidsrace
- 11.30 uur 5 km loop
- 12.15 uur Triathlon onderdeel Hardlopen