donderdag, 20 augustus 2015 17:23

De Activiteiten Jaarmarkt: De Spoorhaag!

Dit jaar gebeurt er iets bijzonders in Houten. Het Rond en de Activiteitenmarkt (Gemeente Houten) slaan de handen ineen en organiseren samen de Activiteiten Jaarmarkt. Zaterdag 5 september zal Het Rond vol staan met zowel de leukste activiteiten en verenigingen die Houten te bieden heeft, maar ook zullen alle winkelstraten net als met de Voorjaarsmarkt 2015 vol staan met kraampjes.

Maar niet alleen op het grote plein zullen dingen te doen zijn! 
Op de andere pleinen valt ook genoeg te beleven, bijvoorbeeld op het einde van De Spoorhaag!

De Spoorhaag heeft voor ieder wel wat te bieden. De vele kledingwinkels zoals Witteveen of XPC Mode vullen je kledingkast, Boekhandel Wijs en Hoenson Office & Print bieden breed assortiment aan boeken, kaarten en kantoorartikelen, bij Rituals of AMI kappers kan je je heerlijk (laten) verzorgen, Van Os Tassen en Koffers zorgt ervoor dat je het nieuwe schooljaar met een mooie rugzak kunt beginnen. En zo zijn er nog veel meer bijzondere winkels te vinden.

Tijdens de Activiteiten Jaarmarkt kan je niet alleen onze plezierige winkels bezoeken, ook staan er volop kramen met goede deals en bijzondere (Houtense) producten. En op het einde van de Spoorhaag vind je ter hoogte van onze Expert Houten winkel een knutselterras voor kinderen, kan je spelletjes spelen van het bekende merk Goliath en treed er tussen 14.00 uur en 14.15 uur een sambaband op!

Ook kan je glittertattoo’s laten zetten of je laten schminken zodat je er extra feestelijk uitziet tijdens deze dag! Kortom, er valt genoeg te beleven op de Spoorhaag!

De kramen op de markt worden door de winkeliers, maar ook door externe marktpartijen gevuld. Ook Houtense aanbieders mogen zich presenteren. Ben jij een Houtense ondernemer, zzp’er, hobbyist of misschien zelfs wel een goed doel, dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk op de site voor meer informatie: www.activiteitenjaarmarkt.nl

TERUG